High Tea Kampen

Ben je op zoek naar een lekkere High Tea in Kampen voor een leuk vriendinnenuitje of wil je zwangere vriendin verrassen met een Babyshower? Kom dan lekker genieten van onze High Tea in de gezellige binnenstad van Kampen.

High Tea Kampen

Bekijk onze arrangementen!

Waar komt de High Tea vandaan?

High tea is een lichte maaltijd die tussen halverwege de middag wordt gegeten in Engeland. Volgens een oud verhaal kreeg Anna, de 7e hertogin van Bedford, ‘s middag honger en kon, of wilde, zij niet wachten tot haar avondmaaltijd. Er werd een lichte maaltijd voor haar bereid met verschillende theesoorten erbij. Deze traditie bestaat nog steeds. De Engelse high tea is niet alleen een drank, maar een lichte maaltijd met een selectie kleine gerechtjes.

High Tea in Kampen bij Heer & Meester € 21,50 p.p.

Geniet bij Restaurant Heer en Meester van een traditionele Engelse High Tea met een eigen tintje van onze chef.
Wij serveren onbeperkt verschillende smaken thee. Genieten van verschillende lekkernijen en dit alles in een combinatie van zoet & hartig. Voor jong en oud een zeer gezellige en smaakvolle middag!

Heer & Meester

Zoekt u naast een High Tea in Kampen een plek om lekker te eten? Kom dan gezellig eten in ons sfeervolle restaurant in Kampen. Wij zijn gevestigd in het oude centrum van Kampen. Ons sfeervolle restaurant vindt u op het horecaplein de Plantage. Bij ons kunt u heerlijk genieten van een kop koffie, een heerlijke lunch of diner. Neemt u plaats op ons sfeervolle (verwarmde) terras, in onze loungebanken of binnen? Binnen beschikken wij ook over een sfeervolle bovenverdieping. Iedereen is van harte welkom in ons restaurant. Wij verwelkomen u graag samen, met vrienden, met familie of als bedrijfsuitje.

Reserveren voor onze High Tea in Kampen

Minimaal 24 uur van te voren reserveren is noodzakelijk.  Uiteraard kunnen wij rekening houden met jouw dieet, graag doorgeven bij het maken van de reservering. Gaat het om een babyshower High Tea, dan kunnen we het geheel ook verzorgen in roze en/of blauwe kleuren. Reserveer online of neem contact met ons op. Tip: Geef dit leuke arrangement cadeau! Je kunt deze bon ophalen in ons restaurant. We leggen hem voor je klaar, als je ons even een belletje doet via 038 – 33 37 158.

High Tea in Kampen

Contactgegevens

Openingstijden

MA - Vanaf 11:00
DI - Vanaf 11:00
WO - Vanaf 11:00
DO - Vanaf 11:00
VR - Vanaf 11:00
ZA - Vanaf 11:00
ZO - Vanaf 12:00

Reserveren

Let op: uw reservering wordt pas actief nadat deze bevestigd is. Reserveren op het terras is niet mogelijk. Reserveren op de dag zelf alleen telefonisch mogelijk.