Tapas Kampen

Kom Tapas eten in Kampen bij Heer & Meester. Wij maken er voor u een ware beleving van. Graag nemen wij u mee op reis door verschillende heerlijke kleine gerechtjes. Onze gastheren en gastvrouwen vertellen u met plezier over de beste combinaties van wijnen en bieren tijdens het tapas eten in Kampen.

Komt u naar ons Spijshuys om tapas te eten in kampen, dan mag u een ruim assortiment aan speciaalbieren en wijnen verwachten. Terwijl u geniet van uw drankje bereiden onze koks alle gerechten zorgvuldig op houtskool. Zo komen van vis en van vlees de authentieke smaken geheel tot zijn recht. In onze mooie setting zal u en uw gezelschap niks tekort komen bij de heerlijke tapas in Kampen.

Tapas in Kampen

Prachtige locatie voor tapas in Kampen

Geniet op het mooiste horecaplein in Kampen van heerlijke tapas. Horecaplein de Plantage vindt u in het prachtige oude centrum van Kampen. Ons restaurant is sfeervol en huiselijk ingericht. Elk gezelschap is bij ons welkom. Wij bedienen u graag met vrienden, een bedrijfsuitje, familie, of knus met zijn twee. Het is voor iedereen heerlijk genieten van tapas in Kampen bij Heer & Meester!

In elk seizoen heerlijk zitten

In ons restaurant kunt tijdens elk seizoen heerlijk zitten. Ga voor tapas in Kampen heerlijk op ons verwarmde terras zitten, of plof op een van de lekkere loungebanken. Natuurlijk hebben wij ook genoeg tafeltjes binnen en een gezellige bar. Bij lekker zonnig zomerweer zetten wij de deuren van de serre open, zodat u niks hoeft te missen van het zomergevoel. En dat is niet alles. Ons mooie en veelzijdige restaurant beschikt ook over een grote bovenverdieping. Zo maken wij heerlijke tapas in Kampen ook mogelijk voor groepen tot wel 32 personen!

Reserveer bij Heer & Meester voor tapas in Kampen

Zoekt u een mooi restaurant om in Kampen te genieten van heerlijke tapas? Dan zit u goed bij Heer & Meester! De gehele week zijn wij vanaf 11:00 uur geopend. Voor meer informatie mag u ons altijd bellen op 038 – 33 37 158. U kunt ook reserveren via onze website. Graag minimaal 24 uur van te voren reserveren. Zien wij u binnenkort tapas eten in ons sfeervolle restaurant in Kampen?

Tapas Kampen